Reptéri móka

Ahogyan tavaly, idén is bejutottunk a kiskunlacházi reptérre egy kis zártkörű ökörködésre. :) Eredeti terv szerint ide már a CJ-vel mentünk volna, de végül a sors nem így akarta. Ismét a Galamb próbálhatta ki, hogy mit is tud.
A találkozóra stílusosan a francia nemzeti ünnep napján került sor. :D Azt hiszem, hogy elsőre ez csak nekem esett le, de azért mókás. :) Délelőtt 10 után valamivel találkoztunk a reptér bejáratánál a többiekkel. Mi a hétvégét egyébként a telken töltöttük, ezért nem is kellett túl korán kelnünk. :P Egy kis pakolászás után helyükre kerültek a terelőkúpok és megindult a móka.  Mi nem akartuk nagyon gyötörni a motort. 130-140-nél többel szerintem nem mentünk. Inkább csak fényképezgettük a többieket. No meg egy-két fotó rólunk is készült. ;)
Amikor kicsit meguntunk a mókát és megéheztünk, grilleztünk egy kicsit. Természetesen rekkenő hőség volt, a terep meg szinte teljesen árnyékmentes jellegéből adódóan. Evés után egy páran elmentek felfedezni a terepet, de én inkább maradtam az árnyékban.
Végül este 6 körül indultunk tovább. A nap megkoronázásaként néhány kedves klubtársat meghívtunk magunkhoz egy kis kerti partira. Úgy hiszem, fergetes parti kerekedett belőle. Még szerencse, hogy másnap a szomorkás idő lehetőséget adott arra, hogy kipihenjük a szombatot. :)
száguldás imádoooooooooom :D

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!