Futómű már megint

Ott tartottunk, hogy fék szerelés közben hátsó híd problémákra leltünk. Úgy tűnt, hogy tudunk szerezni alkatrészt, de mivel inkább úgyis a kabriót akartuk használni a nyáron, nem siettük el a dolgot. Már csak azért sem, mert Matyi egy komplett hátsó híd cserét már nem vállalt volna. Meg volt egy apró reménysugár, hogy mégsem kell az egészet cserélni.

Végül augusztus 23-án vittük el az autót a szerelőhöz. Nézze meg és aztán visszatérünk a továbbiakra. Mondtuk neki azt is, hogy hátsó hidat tudunk szerezni. Nagyjából egy héttel később hívtuk végül fel. Nem maradtunk le semmiről, éppen akkor állt emelőre a kicsike. :P Végül kiderült, hogy nem kellett az egész hidat cserélni. Bal hátul a persely ment tönkre, azt kellet csak újragyártani. Ezen kívül jobb elöl találtak még valami hibát, amit szintén orvosoltak, mielőtt pár hét múlva megint megjelenünk vele. :P És mindez baráti 12.000-be került csak. :)

A kocsiért szeptember 2-án tudtunk elmenni. Hihetetlenül hiányzott már, pedig sokszor nem használtam volna a nyáron. Viszont most megint nagyon szépen megy. Persze javítgatni valók vannak rajta, de nagyon még nem hagyott cserben. :)

Sokszor sajnálom ám, hogy csak itt áll a ház előtt, de talán majd a téli időszakban gyakrabban fogjuk használni a hétvégéken. ;)

Kommentek

KeMa

Le kő' mosnunk legközelebb :)

DrótPostaGalamb

Hát le. :( De most már nemcsak lecsapatni a nagynyomásúval, hanem szépen, alaposan, saját kezűleg. ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!